Verhuur audiovisueel

Verhuur van audiovisuele techniek

Voor uw congres, uw jaarlijkse aandeelhoudersvergadering of een uniek evenement op een bijzondere locatie heeft u professioneel beeld, licht en geluid nodig. Luimes AV Audiovisueel uit Emmeloord is gespecialiseerd in de verhuur van audiovisuele techniek en verzorgt dit graag voor u. U kunt bij ons zowel terecht voor een enkele microfoon als een compleet ingericht evenement incl. op/afbouw en bediening, zowel in als buiten Nederland. Met onze 24-uurs service zijn wij bovendien altijd bereikbaar bij calamiteiten.

 

Zit u in nood? Wij laten letterlijk alles vallen en zorgen dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

 

 

Een goed gesprek voor de juiste aanpak

Vooraf inventariseren we uw wensen. Dit kan in een gesprek of via telefoon of e-mail. We denken graag met u mee en vinden het daarom prettig om zo vroeg mogelijk bij uw project te worden betrokken. Met onze ervaring en kennis van audiovisuele diensten kunnen we mogelijke knelpunten al in een vroeg stadium traceren en wegnemen. Dit voorkomt problemen, stress en onnodige (huur)kosten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

 

Luimes AV verhuurt professioneel beeld, licht en geluid voor o.a.:

- Evenementen
- Beurzen
- Congressen
- Openingen
- (Bedrijfs)presentaties
- Bruiloften
- Uitvaarten
- Modeshows
- Dorps- en stadsfeesten
- Discoshows

 

U kunt ook bij Luimes AV terecht voor de huur van mobiele geluidswagens. Voor muzikale evenementen kunt u bovendien gebruik maken van onze dj’s en technici voor het bedienen van beeld, licht en geluid.

 

De dj´s die via Luimes AV worden geboekt zijn zeer ervaren en staan in dienst van de klant. Wij realiseren ons dat het úw feest is en niet dat van de dj. De dj´s van Luimes AV fungeren daarom als een soort gastheer tijdens uw avond.

 

 

'Luimes AV Audiovisueel verhuurt professioneel beeld,

licht en geluid voor elk evenement'

ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur"><b>Verhuur</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />