UVC desinfectie

Terugkijkend op de afgelopen 20 jaar is dit al het 4e grote virus welke voorbij is gekomen.

Velen van jullie zullen zich SARS (2002-2003), Mexicaanse griep (2009-2010) en EBOLA (2014) vast nog kunnen herinneren.
Wetenschappers waarschuwen ons ook dat virussen als Corona vaker zullen voorkomen in de toekomst.

Over de hele wereld is men bezig een medicijn te ontwikkelen welke ons zal beschermen tegen COVID-19, maar er is meer wat wij kunnen doen om virussen als Corona een halt toe te roepen.

Onze branche kent vele specialisten op het gebied van licht, en hier lijkt een sleutel in te liggen om de strijd tegen virussen aan te gaan.
Dit met de inzet van UVC licht.

Dat UVC licht virussen en bacteriën kan doden is geen nieuwe ontdekking, dit is jaren geleden al in studies aangetoond en daarbij door meerdere Universiteiten gepubliceerd.

Uit deze zelfde onderzoeken is ook aangetoond dat UVC licht gevaarlijk kan zijn voor mens en dier.

Veiligheid is dus een vereiste!


In de foodbranche wordt UVC al ingezet om bacteriën te doden en zo bij te dragen aan houdbaarheid van de producten.


Maar deze techniek is ook inzetbaar om ruimtes te desinfecteren.

Dit kan op 3 manieren:

-          Door luchtreiniging

-          door het direct blootstellen van UVC licht op de ruimte wanneer deze niet bezet wordt.
   met de UV-C Box, lees hier meer over de website van de UV-Cbox.nl 


Denk aan wachtruimtes, vergaderruimtes, openbaar vervoer, scholen, tankstations, horeca, distributiecentra, Retail, verzorgingstehuizen en ga zo maar door.


De mogelijkheden die wij bieden zijn van hoge kwaliteit, zo zijn de UVC armaturen uitsluitend van Philips en is alle apparatuur met direct licht voorzien van een bewegingssensor welke de lamp uitschakelt wanneer er beweging in de ruimte gesignaleerd wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan de catalogus aan via contact!

ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uvc-desinfectie"><b>UVC desinfectie</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/studio">Studio</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/live-stream">Live stream</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/wiewijzijn">Wie wij zijn?</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />