Uitgelicht

COVID-19
Werken vanuit huis.
Een week na het nieuws over corona lijkt het een standaard te zijn voor velen.
Als audiovisueel specialist proberen wij onze middelen en kanalen in te zetten om thuiswerkend Nederland te ondersteunen.
Hier ligt dan ook, onze kracht.
Dankzij een verhuur- en installatieafdeling kunnen wij de mogelijkheden bieden op bijna elk niveau.
Vooral videoconferentie is afgelopen week een hot item geweest.

Dit klinkt misschien spannend maar eigenlijk gebruiken wij het al allemaal, denk aan videobellen, dit kan met apps als Skype of Whatsapp.

Zakelijk stelt men hier vaak wel andere eisen aan, in een gesprek met klant(en) of collega('s) wil je geen beperkingen qua verbinding, beeld en geluidskwaliteit.

Dan wil je eigenlijk het gevoel krijgen alsof de deelnemers in dezelfde ruimte zitten.
Middels videoconferentie is het mogelijk deze hoge kwaliteit te bieden omdat de apparatuur direct wordt aangesloten op de IT infrastructuur van het bedrijf.

Videoconferencing is niet nieuw, maar heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. En zeker in deze tijden. Videoconferencing biedt vele voordelen ten opzichte van conventionele vergaderingen, zoals het vergroten van de effectiviteit, het verlagen van de kosten en besparing van tijd in verband met reizen.

Omdat het aantal aanbieders van deze dienst is gestegen, is het voor vrijwel alle bedrijven tegenwoordig te betalen om videoconferencing te implementeren. Denk daarbij aan platformen als Skype for Business, Microsoft Teams, Bluejeans en Zoom.


Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.