Uitgelicht



Ontwikkelingen en nieuwtjes

De ontwikkelingen gaan snel, ook op het gebied van professioneel beeld, licht en geluid. Luimes AV Audiovisueel uit Emmeloord (Flevoland) laat u graag bijzondere audiovisuele producten en trends zien. Neem gerust contact op met Luimes AV voor meer informatie.

 


Verrhuur update

Interactie tijdens uw congres? 
Daarvoor heeft Luimes AV nu de oplossing.

de Catchbox!

Een stoffen box met ingebouwde microfoon.
Nooit meer een microfoon doorgeven maar gewoon gooien, wat is er nu leuker.

Vraag naar de mogelijkheden














Er zijn de laatste weken een aantal materialen toegevoegd in het verhuur pakket.


  • Extra zenders van Shure.
    We hebben een aantal sets uit de QLXD serie toegevoegd aan het verhuur pakket.
    De systemen zijn uitgevoerd met Beta 87 handzender en beltpacks met Countryman huidkleurige headsets. 





  • Ook zijn er 2 extra CDJ 2000 nexus cd spelers toegevoegd aan het pakket
    Dit door de vraag en aantal boekingen die al weer staan voor komend jaar

 

De wepresent, de draadloze oplossing voor presentatiemiddelen

Met de Wepresent kunt u het beeld en geluid van elke divice met WIFI draadloos

versturen naar uw beamer, monitor of touchmonitor.

 

De Wepresent is een draadloze gateway, dat betekend dat hij beeld en geluid draadloos kan ontvangen. De Wepresent zelf is met een HDMI of VGA kabel aangesloten op uw beamer of (touch)monitor. De Wepresent werk op basis van WIFI, hij kan ook als zelfstandig accespoint functioneren. De aangesloten gebruikers hebben daarmee ook gelijk toegang tot het internet zonder dat ze daarbij toegang hebben tot het netwerk van uw organisatie. U creëert hiermee gelijk en WIFI gast account voor uw bezoekers.

 

Sluit de Wepresent aan op uw beamer of (touch)monitor en u kunt draadloos met uw smartphone, tablet, PC, IPad of laptop professionele presentaties geven. Geen gedoe meer met losse kabels over de vloer en tafel. Eenvoudig omschakelen naar andere gebruikers door één druk op de knop.

 

De benodigde software om verbinding te maken kunt u op uw eigen pc installeren, voor uw gasten kunt u de software starten vanaf een USB stick, software installatie is dan niet nodig.

 

Voor aanvullende informatie, prijzen of vrijblijvende demo neemt u dan gerust contact met ons op.

ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht"><b>Uitgelicht</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />