Projecten Luimes AV Audiovisueel

Professioneel beeld, licht en geluid

Wij laten u graag zien welke projecten Luimes AV Audiovisueel uit Emmeloord met professioneel beeld, licht en geluid heeft mogen uitvoeren. Bij welk project wilt u Luimes AV inzetten?

 

 

'Luimes AV Audiovisueel biedt professionele

audiovisuele techniek voor elk project'

 

 

Projecten Luimes AV Audiovisueel

Orchideeënhoeve

Trekpleister en begrip in de polder!


 

geinstalleerd door Luimes AV


Medio november van 2019 heeft ons team verschillende professionele verlichting aangebracht om extra dimensie en sfeer aan de prachtig aangelegde tuinen toe te voegen. 

In deze donkere periode van het jaar trekt de Orchideeënhoeve een groot plubliek aan die afkomen op de lichtjesavonden.
Naast de kaarsjes en kerstverlichting kunnen ze met de nieuwe verlichting een scala aan kleuren over de tuinen laten schijnen, en dit kan ook nog met verschillende effecten.

Naast kilometers aan kabels zijn er in totaal een 200 lampen geplaatst.

Salland

Hightech bedrijf verdient Hightech audiovisuele installatie


 

geinstalleerd door Luimes AV


Voor het nieuwe bedrijfspand van Salland Engenering uit Zwolle installeerde Luimes AV recent de complete audiovisuele installatie. 

Salland stelde hoge eissen aan kwaliteit en bediening waardoor er gekozen is voor een kwalitatief hoge installatie. bedieningsgemak stond op plaats 1 zodat iedereen er mee kan werken. 

De elementen die gebruikt zijn in deze installatie zijn:
Extron besturing via Touchscreens en hoge kwaliteit projectoren van Panasonic

De audio installatie bestaat uit plafondluidsprekers van Community aangestuurd door High end versterkers van Powersoft. Om het geluidsbeeld compleet te maken hebben we ook de subs (voor de lage tonen)  gemonteerd in het plafond waardoor er een zeer mooi vol geluidsbeeld ontstaat.

Door de DSP in de Powersoft versterkers hebben we de processing gebruikt om de filtering tussen laag en hoog te filteren. verder hebben we de ruimte met Smaat ingeregeld om een optimaal geluidsbeeld te maken.  

Voor de aansturing van diverse beeldschermen hebben we Leftclick Narrowcasting ingezet zodat de klant zelf haar eigen schermen kan aansturen en op elk moment van de dag de content kan weergeven die ze zelf willen. Verder schakelt Leftclick de beeldschermen aan en uit op de gewenste tijden die de klant zelf in kan stellen. 

Dries van den Berg

Een nieuwe paling rokerij en museum 2.0


 

geinstalleerd door Luimes AV


Een nieuwe Paling rokerij en Paling museum 2.0.

zo kunnen we deze locatie wel noemen. 
een visrestaurant doet deze naam te kort, laten we het een Paling/vis experience noemen. 
als je deze locatie binnen loopt is het 1 en al beleving. 

Luimes AV werd gevraagd om een compleet audiovisueel plan te maken die voldoet aan de hoge eissen die gesteld werden met 1 kernwoord.. "bedieningsgemak" 
en dat is gelukt! 

De hele audioinstallatie bestaat uit diverse lijnen luidsprekers van Apart.
Doordat er verschillende stijlen zijn gebruikt in deze locatie hebben we de beste luidsprekers bij elke stijl gekozen. zo past dit naaadloos bij het interieur.
Elke zone kan apart worden bedient in volume en bron.

Verder zijn er presentatie middelen aanwezig voor de tekst en uitleg over hoe het proces paling roken plaatsvind, ook met 1 druk op de knop wordt dit bediend. 

In het museum (het enige paling museum van Nederland) bevinden zich diverse audiovisuele middelen die door Luimes AV zijn aangelegd. 
Het systeem is zo ingericht dat als de verlichting wordt geschakeld alle systemen automatisch starten en stoppen als het licht weer uit gaat. ofterwijl.. Bedieningsgemak! 

Hilde Boers PR - Biddinghuizen

Van 'boerderijschuur' naar een multifunctionele presentatieruimte waarbij op een eenvoudige manier verschillende ambiances kunnen worden gecreëerd.


Een goede akoestiek en de mogelijkheid om in de toekomst het systeem uit te breiden met een permanente video-installatie is ook mogelijk gemaakt.

 

Als basis voor de verlichting werd er een

truss-systeem in het dak opgehangen. Dit truss-systeem kan worden uitgebreid met audiovisuele middelen.

 

Rondom de ruimte zijn zwarte theaterdoeken opgehangen. Dit voor de verbetering van de akoestiek en strakke afwerking van de totale ruimte.

 

Het truss-systeem is voorzien van diverse led-spots zodat elke gewenste ambiance met een eenvoudig bedieningspaneel kan worden gekozen.

ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uvc-desinfectie">UVC desinfectie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/studio">Studio</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/live-stream">Live stream</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten"><b>Projecten</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/wiewijzijn">Wie wij zijn?</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />