Nieuws

Nieuwe pand MCM

Nieuwe pand MCM

Luimes AV leverancier beeld en geluid

In deze gekke tijden hebben wij een prachtige opdracht gegund gekregen.

 

Dit bij MCM Marknesse.

 

MCM produceert kwalitatief hoogwaardige metalen halffabricaten, zowel serieel als projectmatig. Op basis van kennis van het gebruik van het product door de eindklant is MCM in staat proactief en op maat te produceren. Daarom biedt MCM opdrachtgevers de best mogelijke oplossingen tegen de laagste integrale kosten.

MCM is een klant gedreven partner en bouwt daarom aan lange termijn relaties door het productieproces van de opdrachtgever centraal te stellen. Door een flexibele procesinrichting is MCM enerzijds in staat snel te reageren en anderzijds voortdurend verbeteringen door te voeren in het product en het proces. MCM doet dit op een prikkelende manier. Door het nemen van initiatief en kritisch te durven zijn naar de eigen organisatie, naar leveranciers en de opdrachtgever zelf levert MCM een actieve bijdrage aan het succes van zijn opdrachtgevers.

 

Vlak bij hun huidige locatie is nu een pand gebouwd waar alle afdelingen van MCM onder 1 dak gehuisvest kunnen worden.

Als Luimes AV zijn wij gevraagd om een plan te maken voor de audio- en visuele-invulling te maken.

 

Op dit moment zijn onze mannen op locatie bezig om alle bekabeling en bedieningspunten voor te bereiden. Om een indruk te geven van de grootte: 1750 meter luidsprekers kabel, 700 meter data kabel, 150 meter microfoonkabel, naast het meeliften op de aanwezige kabelgoot zullen wij ook zo’n 700 meter aan installatiebuis nodig zijn.

Het audioplan bevat 14 zones, elke zone kan kiezen tussen 3 internetradio’s en hebben daarbij ook controle over het volume.

Wij maken gebruik van 2 matrixmixers om de zones te creëren, de mixers bieden eventueel mogelijkheid voor omroep en/of pauzesignalering.

In totaal gaan wij 67 (inbouw, opbouw en pendel-) luidsprekers plaatsen.

 

Het visuele plan bevat een projectiescherm van 3 meter breed, en een laser-projector met maar liefst 5200 Ansi Lumen, dat gaat een mooi plaatje geven!!

De bediening voor projectie loopt volledig via een bedieningspaneel op de wand, bij inschakelen rolt het ingebouwde projectiescherm uit en start de projector op, en bij uitschakelen het tegenovergestelde uiteraard.

Ook gaan wij 2 IFP displays plaatsen, de IFP’s oftewel Interactive Flat Panels zijn standaard uitgerust met een interne player, dankzij de interne player heb je nooit meer een flip-over nodig, het scherm fungeert namelijk als digitaal whiteboard. Ook draadloos presenteren is inbegrepen. Deze schermen lenen zich uitermate goed voor trainingen, vergaderingen en presentaties.

 

Naast de IFP’s plaatsen wij ook enkele professionele presentatiemonitoren, op 1 van deze sluiten wij een narrowcasting-player aan, hierop kan dan zelfs van buiten het netwerk content toegevoegd worden. Met narrowcasting kun je informatie binnen je eigen bedrijf delen, op deze manier betrek je je personeel nog meer bij de processen, maar ook kun je het nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld de verjaardagen vooraf in te plannen en in beeld te brengen.

De andere displays zullen ingezet worden voor presentaties en delen van interne informatie.

Alle bekabeling wordt in de wanden verwerkt voor een strak eindresultaat.

Gepubliceerd op vrijdag 17 april 2020

« Nieuwsoverzicht
ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uvc-desinfectie">UVC desinfectie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/studio">Studio</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/live-stream">Live stream</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/wiewijzijn">Wie wij zijn?</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />