Nieuws

Rook Pijpleidingbouw

Rook Pijpleidingbouw

Muziek op de werkvloer!

https://www.luimesav.nl/images/gallery_handler.php?gallery=1480

Aan het eind van 2019 hebben wij de laatste hand gelegd aan de aanleg van een centraal geluidssysteem bij Rook Pijpleidingbouw.

Vanwege de aanbouw van een nieuwe hal kwam aan het licht dat de huidige geluidsinstallatie wel een update kon gebruiken, het verder uitbreiden naar de nieuwe hal was op de bestaande set gewoon niet mogelijk.

Na overleg met de klant hebben wij een plan gepresenteerd waarbij alle ruimtes (4 hallen en de kantine) een op zichzelf staande geluidszone worden.
Dit houdt in dat elke ruimte zijn eigen bediening krijgt, in dit geval via een eigen wandpaneel met digitaal display waarop volume en de keuze in muziekbron te bepalen is.

Voor de hallen is gekozen voor een moderne hoornluidspreker, het grote voordeel van deze luidsprekers is dat ze een enorme dekking met geluid kunnen creëren.
Middels onze software hebben wij vooraf een dekkingsplan gemaakt om zo de aantallen en de posities van de luidsprekers te bepalen, zowel de hoogte van monteren als de hellingshoek worden hier al in meegenomen.


De aansturing van het geluidssysteem bestaat uit een:

-MatrixmixerDankzij dit stukje apparatuur is het mogelijk om uit te breiden tot maar liefst 8 geluidszones, ook het fine tunen en begrenzen van het geluid kan hierin gedaan worden.
Optioneel is het mogelijk om omroep toe te voegen, enige wat dan nog nodig is, is een omroepmicrofoon.


-Internetradio (2x)
Dankzij de internetradio ontstaat er een ruime keuze in muziekzenders, ook de non-stop varianten, dus zonder reclame, behoren tot de opties 

-Versterkers
Voor deze opzet hebben wij 2 versterkers ingezet, beide versterkers hebben 100v output waardoor er geen signaalverlies ontstaat door de lengte van de bekabeling.

-Bekabeling CPR-gecertificeerd
De gebruikte bekabeling voldoet aan de brandklasse normering

Gepubliceerd op woensdag 29 januari 2020

« Nieuwsoverzicht
ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uvc-desinfectie">UVC desinfectie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/studio">Studio</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/live-stream">Live stream</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/wiewijzijn">Wie wij zijn?</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />