Nieuws

Salland Engineering

Salland Engineering

High Tech bedrijf verdient high tech audiovisuele installatie

Voor het nieuwe bedrijfspand van Salland Engineering uit Zwolle installeerde Luimes AV recent de complete audiovisuele installatie. 

Salland stelde hoge eissen aan kwaliteit en bediening waardoor er gekozen is voor een kwalitatief hoge installatie. bedieningsgemak stond op plaats 1 zodat iedereen er mee kan werken. 

De elementen die gebruikt zijn in deze installatie zijn:
Extron besturing via Touchscreens en hoge kwaliteit projectoren van Panasonic

De audio installatie bestaat uit plafondluidsprekers van Community aangestuurd door High end versterkers van Powersoft. Om het geluidsbeeld compleet te maken hebben we ook de subs (voor de lage tonen)  gemonteerd in het plafond waardoor er een zeer mooi vol geluidsbeeld ontstaat.

Door de DSP in de Powersoft versterkers hebben we de processing gebruikt om de filtering tussen laag en hoog te filteren. verder hebben we de ruimte met Smaat ingeregeld om een optimaal geluidsbeeld te maken.  

Voor de aansturing van diverse beeldschermen hebben we Leftclick Narrowcasting ingezet zodat de klant zelf haar eigen schermen kan aansturen en op elk moment van de dag de content kan weergeven die ze zelf willen. Verder schakelt Leftclick de beeldschermen aan en uit op de gewenste tijden die de klant zelf in kan stellen. 

Gepubliceerd op woensdag 20 februari 2019

« Nieuwsoverzicht
ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uvc-desinfectie">UVC desinfectie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/studio">Studio</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/live-stream">Live stream</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/wiewijzijn">Wie wij zijn?</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />