Nieuws

Het Nieuwe Werken: de AV Experience

Het Nieuwe Werken: de AV Experience

Welke thema’s kun u live ervaren op donderdag 28 februari?

Het Nieuwe Werken; de AV Experience

Donderdag 28 februari
11.00 – 18.00 uur
Escudo 8, Emmeloord

Een aanmelding per e-mail wordt erg op prijs gesteld!


- Online vergaderen: efficiënt communiceren op afstand

- Draadloos presenteren: moeiteloos vergaderen en presenteren met elk device

- Het Nieuwe Werken: de nieuwste beeldscherm-technologieën en vormen van online samenwerking

- Narrowcasting: actueel communiceren met collega’s, bezoekers klanten of andere vestigingen

- Muziek op de werkvloer: positieve werksfeer door het toepassen van achtergrondmuziek

 

Bent u op zoek naar de laatste digitale trends en ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe werken, online vergaderen en effectief presenteren? Op donderdag 28 februari organiseren wij ‘Het Nieuwe Werken; de AV Experience’. Speciaal voor deze dag richten wij ons bedrijf in als kantoor van de toekomst en bieden wij bezoekers de mogelijkheden om dit live te ervaren.

 

Onze werkomgeving verandert sneller dan ooit. Open werkplekken, werken op afstand en Cloud-technologie zorgen ervoor dat u als werkgever anders moet gaan denken. Het vergt een andere manier van samenwerken en communiceren, waardoor werkprocessen er heel anders uit komen te zien.

 

Ronald Luimes, eigenaar van Luimes AV, licht toe: “De werkplek van de toekomst bevat alle audiovisuele faciliteiten om een efficiënte samenwerking te bevorderen. Denk daarbij aan ruimtes als huddle rooms, die het werken in teamverband stimuleren en de productiviteit verhogen. De moderne audiovisuele technieken die worden gebruikt in deze ruimtes zijn tijdens deze AV Experience live te ervaren. Bovendien krijgen wij tijdens deze dag ondersteuning van toonaangevende fabrikanten, zodat we bezoekers een blik in de toekomst kunnen geven.” 

Gepubliceerd op maandag 28 januari 2019

« Nieuwsoverzicht
ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Installatie</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="https://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />