Verkoop & Installatie audiovisueel

Verkoop en installatie van beeld, licht en geluid

Ontzorgen. Dat is wat wij als Luimes AV Audiovisueel voor u kunnen betekenen als het gaat om een nieuwe audiovisuele installatie. Wij streven voor u naar weinig knoppen en een eenvoudige bediening.

Luimes AV installeerde al op tal van locaties beeld-, licht- en geluidssystemen. Of het nu gaat om een mobiele presentatieset, een enkele beamer of een compleet ingerichte ruimte met beeld, licht en geluid, Luimes AV adviseert en installeert net zo lang tot u tevreden bent.


Luimes AV verkoopt en installeert permanente audiovisuele oplossingen voor o.a.:

- Bedrijfspanden
- Winkels
- Horecagelegenheden / discotheken
- Congresgebouwen
- Kerken
- Campings
- Evenementsgebouwen
- Kantoorruimtes
- Culturele centra / theaters / bioscopen
- Sportaccomodaties
- Beursgebouwen
- Onderwijsinstellingen
- Zorginstellingen
- Overheid

 

 

Professionele presentatie van uw organisatie

Met professioneel beeld, licht en geluid kunt u uw bedrijf of instelling optimaal uitlichten. Daarmee vormt het een belangrijke schakel in het succes van uw organisatie. Luimes AV heeft jarenlange ervaring in de verkoop en installatie van vakkundige audiovisuele techniek in binnen- en buitenland. Als belangrijke service denken we al in het voortraject met u mee om beeld, licht, geluid en de bijbehorende techniek zo gunstig mogelijk te integreren in uw situatie. Ons motto: alles is mogelijk en voor ieder budget is een oplossing. Neem contact op voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvend gesprek.

 

 

'Luimes AV Audiovisueel verzorgt de verkoop

en installatie van al uw audiovisuele wensen'

ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/bedrijf">Bedrijf</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie"><b>Verkoop &amp; Installatie</b></a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/referenties">Referenties</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/jb-stage-podia-">JB Stage Podia </a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />