Nieuws

Eindejaars drukte

Eindejaars drukte

Komende week voert Luimes AV weer een aantal mooie opdrachten uit.

 

Komende week voert Luimes AV weer een aantal mooie opdrachten uit.
Maandag en Dinsdag bouwen we op voor het jaar conress van Compowold bij Kuiken te Emmeloord.
Hier verzorgen we het beeld, licht, geluid, podium,  stroomvoorziening en andere facilitaire zaken voor deze beurs en congress.
Ook zijn we te vinden bij Profyto waar we de nieuwe locatie feestelijk openen, de nieuwe opslag wordt keurig en sfeervol uitgelicht en ook daar verzorgen we ook het beeld en geluid.
De Nieuwstad in Lelystad heeft een avond  waar de jubilarissen in het zonnetje worden gezet, ook daar verzorgt Luimes AV

Maandag en Dinsdag bouwen we op voor het jaar conress van Compowold bij Kuiken te Emmeloord.
Compoworld is het overkoepelend orgaan voor alles wat met Compositen te maken heeft. 
Hier verzorgt Luimes AV het beeld, licht, geluid, podium,  stroomvoorziening en andere facilitaire zaken voor deze beurs.

Ook zijn we te vinden bij Profyto waar we de nieuwe locatie feestelijk openen, de nieuwe opslag wordt keurig en sfeervol uitgelicht en ook daar verzorgen we het beeld en geluid.

De Nieuwstad in Lelystad heeft een avond  waar de jubilarissen in het zonnetje worden gezet, ook hier zijn we te vinden.

Zaterdag 28 nov vind er een 80s en 90s event plaats in de Beachclub te lemmer.
De locatie wordt sfeervol uitgelicht, de oldscool lichteffecten worden uit de kast gehaald en de spiegelbollen weer afgestoft en opgehangen.

Kortom weer genoeg te doen. 

Gepubliceerd op donderdag 19 november 2015

« Nieuwsoverzicht
ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.luimesav.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/apart-audio-retail-expert">Apart Audio Expert</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Verkoop &amp; Installatie</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/bedrijf">Bedrijf</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/referenties">Referenties</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />