Nieuws

Verhuizing naar de Escudo

Verhuizing naar de Escudo

De vorderingen

De oplettende kijker heeft al kunnen zien dat ons logo inmiddels op het pand aan de Escudo staat. Later deze week wordt dit nog uitgebreid met andere uitingen.

De laatste weken is er hard gewerkt om het pand gereed te maken als nieuwe opslag- en kantoorruimte voor Luimes AV. De kantoren hebben nieuwe vloerbedekking en meubilair gekregen.

In de opslagruimte wordt hard gewerkt aan het realiseren van de zolder en stellingen voor de opslag van de verhuur materialen. Ook de extra ingang voor de leveranciers moet nog gerealiseerd worden. Kortom, het vordert maar er moet nog een hoop gebeuren.

 
Op donderdag 23 en vrijdag 24 maart houden wij open dag om u welkom te heten op onze nieuwe locatie. Meer informatie hierover vindt u binnenkort onder andere op onze website.

Gepubliceerd op dinsdag 24 januari 2017

« Nieuwsoverzicht
ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.luimesav.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/apart-audio-retail-expert">Apart Audio Expert</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Verkoop &amp; Installatie</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/bedrijf">Bedrijf</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/referenties">Referenties</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />