Luimes AV Audiovisueel

Een stukje geschiedenis

Als 12-jarige jongen was Ronald Luimes altijd al bezig met techniek, variërend van het knutselen met radio’s tot het slopen van luidsprekers. De techniek van geluid en licht bleef zijn aandacht houden en steeds vaker werd Ronald gevraagd het geluid te verzorgen op feestjes en partijen.

In de brugklas werd er een klassenfeest georganiseerd waar extra geluid voor nodig was. Ronald leerde hierdoor FS Lighting kennen. Dit contact groeide en steeds vaker ging Ronald mee om op locatie opdrachten te verzorgen.

 

Na een aantal jaren als freelancer te hebben gewerkt, werd Ronald mede-vennoot van FS Lighting VOF. Toen hij het tijd vond om een andere richting in te slaan, nam hij het bedrijf over en werd de naam gewijzigd in Luimes AV audiovisueel.

 

De audiovisuele markt nam een vlucht en er kwam steeds meer vraag naar beeldschermen en videotoepassingen. Luimes AV Audiovisueel vond een groter pand aan de Havenstraat 19 F/G in Emmeloord (Flevoland). Vanuit deze locatie ging het hard, meer verhuur en vooral de installatie markt nam een sprong. de Crisis was hard werken met pieken en dalen maar werd goed doorstaan.
Luimes AV groeide door en na 9 jaar was de tijd gekomen voor een grotere en vooral representatievere locatie welke ze gevonden hebben aan de Escudo 8 te Emmeloord (Flevoland) 

 

 

Team Luimes AV Audiovisueel

Inmiddels bestaat het team van Luimes AV uit:

 

Ronald Luimes

Dagelijkse leiding verkoop, projecten verhuur en verkoop

Arnold de Beer
Installatie en Verkoop 

 

Annie Luimes - van Terwisga

Boekhouding en administratie

 

André Geurtzen

magazijn / buitendienst


Tom van Haagen
Verhuur en planning 

 

Luimes AV werkt daarnaast met diverse professionele freelancers en oproepkrachten.

Ook is Luimes AV erkend leerbedrijf en biedt ruimte voor stageplaatsen.

 

 

Professioneel in audiovisuele techniek

Luimes AV Audiovisueel kenmerkt zich door korte lijnen en een vast aanspreekpunt voor elke opdracht.

Luimes AV is meer dan alleen een verhuurbedrijf in beeld, licht en geluid. Wij willen onze klanten ontzorgen door hen in heldere ‘Peppie en Kokkie-taal’ een passend advies te geven.

 

Sinds 2017 heeft Luimes AV Audiovisueel een nieuwe ruimere vestiging aan de Escudo 8 in Emmeloord. Vanuit deze locatie verhuren en verkopen  wij professioneel beeld, licht en geluid binnen en buiten Nederland voor o.a.:

- Evenementen
- Congressen
- Beurzen
- Bedrijfsevenementen
- Kantoren
- Onderwijsinstellingen
- Modeshows
- Openingen
- Winkels
- Kerken
- Bruiloften
- Uitvaarten

 

Luimes AV verzorgt ook permanente installaties, inclusief montage en installatie. Kijk op de pagina Projecten  voor een indruk van de mogelijkheden. Tevens verhuren wij mobiele geluidswagens en verzorgen we discoshows. Bel of mail  voor meer informatie of een offerte.

 

Dealer Tell-e Narrowcasting

Tell-e Narrow Casting is een software-applicatie waarmee bedrijven en organisaties zich via beeldschermen en monitors kunnen presenteren aan hun doelgroep. Tell-e Narrowcasting past goed in een tijd waarin informatie snel verandert en mensen vooral visueel zijn ingesteld. Luimes AV is dealer van Tell-e. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

'Luimes AV Audiovisueel

voor professioneel beeld, licht en geluid'

ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>luimesav.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.luimesav.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/home">Home</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verhuur">Verhuur</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/apart-audio-retail-expert">Apart Audio Expert</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/verkoopeninstallatie">Verkoop &amp; Installatie</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/narrow-casting">Narrow Casting</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/bedrijf"><b>Bedrijf</b></a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/referenties">Referenties</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/uitgelicht">Uitgelicht</a><br /> <a href="http://www.luimesav.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />